Vecka 49-04

De försvunna presenningarna har återfunnits! Någon ”vän av ordning” hade tydligen tyckt att de låg bättre ute på GMC:s förråd i Säve. Där fann Mikael E. dem liggande i tryggt förvar. Den större, som är avsedd för akterdäck, kommer att hämtas under veckan, Mikael behöver hjälp med det då det inte är någon ”lättviktspresenning” det är tal om, utan en ganska tung och otymplig sak. Mikael har, med hjälp av Bill på GMC, nu demonterad den gamla pannan och sett till att den fått göra ”sin sista resa”. Den nya är beställd och kommer nog att levereras under den kommande veckan. Det skall bli skönt när värmen åter sprider sig i elementen ombord. Ett stort tack till Mikael som lägger ner mycket jobb på detta. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *