Vecka 05-7

Denna veckan har det inte hänt så mycket ombord. I maskin fortsätter den nya pannan att sprida en behaglig värme i fartyget. Detta gjorde att vi utan problem kunde avhålla ett styrelsemöte under lördagen den 19:e. Där framkom bl.a. att det ser ganska ljust ut på bokningsfronten. Om alla, hittills preliminära, bokningar blir av så har vi redan sex turer att utföra. Det ankommer naturligtvis en hel del på vädret att se till att resorna blir av, men det kunde börjat sämre! Vi kommer att få ett helt nytt kapell över akterdäck, sponsrat av Ole Christiansen. Det kommer att bli ett lyft för båten, då vi kommer att bli mindre beroende av vädret än vi varit förut. Själv har jag beslutat sponsra informationsskylten som jag håller på att tillverka. Ytterligare framkom att årsmötena, alltså både den ekonomiska föreningens och driftsföreningens, kommer att avhållas i GMC:s lokaler i ”8½” den 19 mars 10:00. Då är samtliga medlemmar och andelsägare välkomna. Kalle K.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *