Vecka 05-13

Så har det börjat hända lite mer, äntligen! Denna veckan har Lasse Z och Esso varit nere och förberett för uppstartandet av huvudmaskin. Det blir nog aktuellt framåt tisdag nästa vecka. Hoppas att allt går som det skall. På däck har nu den gamla solsegelåsen tagits bort helt och hållet och ersatts med två nya bitar. De gamla beslagen togs bort och gjordes rena. Nya bultar har införskaffats, så det är klart att börja montera dem igen. På de högre höjderna, bryggan, har det även hänt en del. Radarmasten är nu åter rest, radarns batteri laddat och anläggningen provkörd. Allt fungerade till belåtenhet. Även strålkastaren återmonterades, liksom förstaget och nödavstängningen till maskin. Det börjar se ut som det skall nu! Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *