Vecka 05-15

Vi har under veckan blivit bogserade upp till Gotenius Varv av deras arbetsbåt. Anledningen var att det vid provstart av huvudmaskin visade sig att endast 6:ans cylinder fick bränsle. Eftersom vi skulle till Gotenius för renovering av kylvattenpumpen bad vi dem att hjälpa oss dit, och det var inga problem med det alls. Lasse Z. är nu nästan dagligen nere och kör full dag ombord. Vi fick ligga förtöjda utanför en mudderkran vid utrustningskajen, med aktern mot kajen. Detta passade bra med tanke på att vi skulle ha iland livflotten för årlig kontroll. Nu gick det bra att lyfta iland den med en gaffeltruck. Enligt Björn på varvet skall det inte vara några problem att få igång henne igen, så vi ser ljust på framtiden. Hoppas att vi i nästa vecka kan köra henne tillbaka till sin kajplats för egen maskin. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *