Extra föreningsstämma

Idag den 3 februari hade vi möte angående nya stadgar. Föreningsmötet beslutade att godta stadgeförslaget och om det även bifalls på ordinarie stämman kommer det sedan bli giltigt. Det var trevlig att höra att det verkar finnas personer nu som är intresserade av arbetsdagar. Preliminärt talade vi om torsdagar. Mer information kommer att synas på hemsidan.

Herkules har nu fått en gratis renovering och injustering av lubrikatorn. Tidigare skickade den iväg alldeles för mycket olja. Nu ser den ut som ny och föreningen blev även sponsrad av den bunker och lite till som gick åt under intrimningen och vinterns varmkörningar.

I början av februari planeras en körning av en sjöbegravning och därefter vidare upp till varvet för elarbeten. Arbeten som föreningen fått bidrag för från Riksantikvarien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *