Vecka 18 och 19-04

De senaste veckorna har präglats av ett visst lugn. Vår hustomte Kjell har fortsatt sitt underhållsarbete genom att måla utsidan. Nu fattas bara en bit akterut på styrbords sida, sedan är hela utsidan nymålad med den nygamla, lite mörkare gröna nyansen. I maskin pågår en del arbeten, företrädesvis på helgerna då maskinchefen Lars Z. har ledigt från det dagliga jobbet. Som gammal däcksgubbe vet jag inte så mycket om vad som pågår där nere, men jag är övertygad om att det är nog så viktiga saker som sker. Det kanske är dags att ta ett samtal med Lars och få lite närmare info om vad de gör, så att det sedan kan spridas via denna sidan. Mikael E. Har fortsatt att jaga elfel i båten, och det ser allt ljusare ut på den fronten. Som brukligt i gamla båtar så är det elektriska systemet som ett spindelnät. Man vet inte alltid vart kablarna går, och Mikaels jobb med att smyga kabel och rätta till felen kan inte undgå att väcka beundran. Kalle K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *