Vecka 17-04

Ännu en vecka har runnit undan. Just nu händer det inte så mycket ombord, det känns som om man går och väntar på att körningarna skall komma igång. Men det är helt normalt att det är lite att göra så här års. Vår bästa säsong ligger efter semestrarna, då företagen vill ut och lufta sina medarbetare. Det har i alla fall hänt en del. Kjell har, med hjälp av Ole, målat hela babords utsida. Vi använder oss nu av en något mörkare grön färg som mera efterliknar orginalet. De nytillverkade lamellerna till kabellaret har hämtats och håller på att monteras på plats. Det får borras, och gängas, nya hål, så det tar lite tid om det skall bli bra. Men tid har vi ju egentligen ganska gott om. Det som fattas är mer arbetskraft. Kalle K.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *