Vecka 25-04

Under veckan har Ole fortsatt att bättra på HERKULES utseende. Även Olle K. Från Uddevalla har varit nere och bidragit med sitt kunnande. Nu är akterruffen helt nymålad, både brunfärgen på skotten och det gråa på toppen. Samma sak gäller för skylightet på fördäck. Det innebär naturligtvis ett lyft utseendemässigt. Rännstenen på styrbords sida huvuddäck är även den nymålad. Vi hade en resa med NCC Hercules Grundläggning in bokad på onsdagen. Vi skulle köra upp folk från Göteborg till Fjällsholmen, strax syd om Marstrand. Eftersom vi skulle bli tvungna att låta passagerarna debarkera i små båtar p.g.a. vårt djupgående, var vi tyvärr tvungna att cancellera resan med tanke på den kraftiga vinden som skulle omöjliggjort debarkeringen. Nu blev det istället så att vi på torsdagen gick upp och hämtade samma personer och körde dem andra vägen, d.v.s. från Fjällsholmen och ber till Göteborg. Vädret var mycket bättre och det hela genomfördes till allas belåtenhet. Planeringen av resan ner till Karlskrona fortsätter. Vi har fått besked om viss sponsorhjälp med bunkers, så det ser i dagsläget ut som om resan blir av. Kalle K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *