Vecka 47-04

Stiltje!!!!! Nu händer det inte mycket ombord. Det kyliga vädret gör att det inte är intressant med utomhusarbeten just nu, och problemen med pannan gör att allt annat står stilla nu. Vi har värme inombords tack vare värmeelement, men det är inte det samma som att ha egen producerad värme! Mikael E håller oförtrutet på med att försöka skaffa fram reservdelar till den befintliga pannan. Ingen vet vad det är för fabrikat på den, men Mikael har tagit en del kort på pannan för att på så sätt lättare kunna lista ut fabrikatet. Lyckas det så är chansen att hitta reservdelar betydligt större. Om inte återstår bara att skaffa en ny panna. Det är tänkt att vi på måndag den 22:e skall klä på henne ”vinterdressen”, men det ser inte lovande ut om man skall gå efter väderprognosen. Nu gäller det att hitta en dag mellan lågtrycken då vindarna håller sig borta så att vi får presenningarna på plats. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *