Vecka 48-04

Onsdagen den 24 fick så Herkules äntligen sin vintertäckning. Tyvärr var uppslutningen som den brukar, alltså ganska dålig. Det blev till slut Olle Karlsson från Uddevalla och undertecknad som lade på pressarna. Det uppstod genast på morgonen ett problem. Vi kunde helt enkelt inte hitta våra täckpresenningar! De var försvunna från den plats de lades upp på i våras. Mikael Ekeblad på GMC hade vissa aningar om vart de hade tagit vägen och skulle efterforska. Under tiden ordnade han ett par andra pressar åt oss, så täckningen blev efter mycket om och men av. Bryggans övertäckning blev helt perfekt, men den pressen som vi lade över akterdäck visade sig vara lite mindre än originalet, varför den inte räckte ner över sidorna. Men hela bredden blev i alla fall täckt, och så fort den gamla pressen dyker upp kommer vi att byta. I övrigt fortsätter följetongen med pannan. Nu har vi kommit så långt att vi beslutat byta ut den gamla pannan mot en ny. Om allt går som tänkt, så kommer det inte att dröja allt för länge innan varmvattnet rusar fram genom elementen igen. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *