Vecka 05-11

Vårvärmen börjar så vackert göra sig påmind, och i och med det kommer funderingarna runt det kommande arbetet med vårutrustningen av Herkules. Det finns ju en hel del som skall göras, och min förhoppning är att det även skall finnas några som är villiga att ställa upp och jobba. Annars har veckan gått utan att något egentligt arbete har blivit gjort. Mikael håller på med brännaren till pannan som inte riktigt vill fungera som tänkt. Det diskuterades på lördagens årsmöte huruvida vi skulle ta ur vår magra kassa och satsa på en ny brännare. Då sa Olle Karlsson från Uddevalla att han hade en ganska ny brännare som han kunde tänka sig att vi kunde få övertaga. Har en känsla att det blir betydligt billigare än att köpa en ny! Vi hade, som tidigare nämnts, årsmöte nere på kajskul 8½ vid GMC i lördags (19:e) Först var det den Ekonomiska Föreningens tur, och sedan blev det Föreningen Bogserbåten Herkules tur att avhandlas. Inga märkvärdigheter noterades, och båda föreningarnas styrelser fick godkänt för föregående års eskapader. Låt oss hoppas att det fortsätter på samma goda vis. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *