Nyhetsbrev 08-07

Så har då Herkules gått in i vinterdvala. Ett ovanligt stort gäng samlades för att täcka styrhytt och vingar, så det gick ganska fort att få pressen på plats. Allt var förberett. I samband med att radarmasten togs ner blev även strålkastaren och VHF-antennen avlägsnade. Inombords håller Kjell M. på med ständiga förbättringar. En ny takskiva har satts upp i mässen, och därefter har han (Kjell) spacklat och målat så att det är en fröjd att skåda! I övrigt går allt just nu på halvfart, om ens det. Själv har jag inte varit ombord på ett tag. Det har kommit en del annat i vägen. Men tids nog skall jag nog komma igång så vackert. Först får väl julen passera och det nya året göra sitt intrång. Sedan drar vi igång!!! Vill passa på att önska alla Herkulianer en riktigt God jul och ett Gott Nytt År! Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *