Vecka 12-04

Äntligen!! Nu har vi återigen hört det ljuva ljudet från huvudmaskin. I lördags drog Lars Zimmerman i spaken igen, och det tog inte lång tid förrän den gamla ”spisen” var igång igen. Det är så att man får en föraning om kommande seglationer under den sommar som ligger och lurar runt hörnet. Eventuellt kommer vi i slutet av juli att gå ner till Karlskrona, till det stora veteranbåtsmöte som skall avhållas därstädes. Det gäller bara att få tag i någon som är villig att sponsra oljan vi behöver. Men vi ser ganska positivt på det, och håller tummarna för att det skall gå i lås. Kommande vecka skall Herkules upp i dockan på Gotenius Varv. Vad vi känner till är det inget som skall orsaka några problem, men man vet ju aldrig med gamla båtar. Vi håller tummarna även i detta fallet. På däck händer just nu inte så mycket, men det skall väl ta fart igen. Tiden skall ju faktiskt räcka till annat också. Kalle K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *