Vecka 35-04

På måndagen företog vi en resa i skärgården med en av våra sponsorer, The Swedish Club. Vädret var gynnsamt och det verkade som om deltagarna var nöjda med vad de fick uppleva. Även på tisdagen blev det en körning för en sponsor, denna gången Gorthon Lines i form av en del av besättningen på m/s Ada Gorthon som ligger i dockan på Cityvarvet. Även här rönte vår körning stor uppskattning, och genererar förhoppningsvis ytterligare hjälp framöver. Det strul vi hade med radarns strömförsörjning vid avgången från Karlskrona verkar vara löst. Det är helt enkelt en för svag batteriladdare. Den orkar inte hålla laddningen på batteriet vid kontinuerlig körning av radarn. Än så länge kör vi samma laddare, men bara sporadiskt med radarn vid behov. Då håller laddningen. Vi kommer sedan att införskaffa en kraftigare laddare varvid problemet förhoppningsvis skall vara ur världen. Kalle K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *