Vecka 39-04

Det har inte hänt så mycket under de två senaste veckorna. Några undantag finns dock. Skylten om K-märkning har nu kommit upp akter om dörren in till mässen. Jag har, med stor hjälp av min son Mikael, nu fått fram hur vår informationsskylt skall se ut. Den kommer att tillverkas i plåt för att stå emot tidens tand så bra som möjligt. Förhoppningsvis kommer den att finnas till beskådan inom en inte alltför avlägsen framtid. Söndagen den 3/10 körde vi en rundtur i skärgården med besättningen från Gorthon Lines fartyg m/s Corner Brook som ligger i Cityvarvets docka. Det blev en riktigt trevlig tillställning. Vädret var på sitt bästa humör, och vi tog en tur ut förbi Långedrag, genom ”Snobbrännan”, upp innanför Hönö-Öckerö och tillbaka via Lilla Kalvsund och Lilla Varholmshålet. Vi hade bl.a. fem filippinare med oss, och de betraktade storögda vår fina svenska skärgård. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *