Vecka 05-18

Veckan började bra! Tre gubbar från ”Flottans Män” kom ombord, fullt arbetsberedda. Det hände helt plötsligt en hel del! Med tanke på att det skulle köras en chartertur på torsdag röjdes däcket upp med en hiskelig fart. Byssan rensades på allt ovidkommande (vilket var en hel del!) och i övrigt uppstod som genom ett trollslag en viss ordning. Det verkade som om de tre gentlemännen, Göte, Janne och Rune, hade fattat ett visst tycke för båten och hotade med att återkomma. Hoppas att vår Herre står oss bi och detta blir ett faktum! På torsdagen gick så årets första chartertur av stapeln. Ett gäng ungdomar, konfirmander, skulle under sin prästs ledning köras upp till Lödöse. En mycket lyckad resa med ett gäng nyfikna ungdomar som var precis så frågvisa som vi vill att de skall vara. Tyvärr fick vi inte njuta av deras sällskap på hemresan, utan jag fick hålla tillgodo med Lasse Z och Esso, vilket trots allt gick ganska bra. Vädret var även det på sitt bästa humör, så årets charterverksamhet kunde inte börjat mycket bättre. Annars har det inte hänt så mycket, delvis p.g.a att Ole C varit i det stora landet på andra sidan Nordsjön och återkommer först den 10/5. Men då hoppas vi att det åter drar igång. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *