Vecka 05-19

Arbetet med att fixa solsegelåsarna fortsätter. Det tar sin tid, men det viktigaste är att det blir riktigt gjort, så att kapellet får ett bra underlag. Den informationsskylt som vi så länge har efterfrågat är nu äntligen klar. Nu återstår bara att fixa ett par fästpunkter för den uppe på styrbords bryggvinge, sedan kan den visas för den breda allmänheten, och sprida lite information om fartyget. På lördagen hade vi en körning med bröllopsgäster. Resan gick från GMC på en två timmar lång hamnrundfart för att sedan sluta på Eriksberg, där ett stort antal mycket nöjda gäster gick iland. Nu vill vi bara ha lite varmare väder så att flera kan lockas hyra Herkules. Men det får nog ordnas av någon högre upp. Kalle K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *