Vecka 05-24-25

Veckorna går och midsommar har vi lagt bakom oss. Vecka 24 bjöd på två körningar. På tisdagen körde vi tre timmar i skärgården med Ericsson Microwave, och på torsdagen körde vi ett gäng från Långedrags gamla ångbåtsbrygga till L:a Kalvsund. Båda körningarna gick efter planerna, och vi lämnade iland två nöjda och glada gäng. Kapellet kommer att låta vänta på sig till vecka 29, men då skall det vara klart enligt tillverkaren. Kommer att bli ett lyft för båten. I maskin pågår nu rengöringen för fullt. Det är mycket som skall fixas till; många vrår som skall åtgärdas, och tid tar det. Men tid får det ta, bara det blir av. Nästa körning blir den 29:e, troligtvis en resa tur och retur Marstrand. Ser fram emot den, det är alltid lika trevligt att smyga upp i Albrechtsunds Kanal. Allt för denna gången. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *