Vecka 05-23

Sommaren börjar göra sig alltmer påmind nu. Lördagen den 11:e kördes årets medlemsresa ut till Vrångö och den nya fiskehamnen. C:a 25 personer deltog i resan som, trots att deltagarna drabbades av lite regn, genomfördes till allmän belåtenhet. Det serverades lite kaffe och tilltugg, så hungerkänslorna hölls i schack. I övrigt har Ole C. påbörjat dragningen av ledningar till varmvattensberedaren som i ett senare skede skall göra det lite enklare att t.ex. diska. I maskin pågår en del upprensningsarbete. Det finns en hel del att göra där nere, bl.a. en rejäl rengöring med påföljande målning. De defekter som noterades vid inspektionen förra veckan har i stort sett ordnats till. Endast ett par detaljer kvarstår. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *