Vecka 05-33 t.o.m.34

Det verkar som om man har slöat till lite grann! Kan det vara sommarvärmen som har smugit sig fram och lagt beslag på energin? Trots allt har det dock hänt en del sedan jag var inne senast. Rent arbetsmässigt har ännu en lanterneplattform förnyats och fått ett par färglager. Sedan har även en del nya förtöjningsändar tillverkats av en kvajl nytt tågvirke vi hade liggande under backen. På resefronten har vi kört tre nya turer. Den 13/8 var det en körning ut till Hönö Fiskemuseum med 22 man ur U-båtsklubben. Den resan är alltid lika uppskattad. Lördagen därefter, den 20:e, var det stort bröllop ombord. Det hela tilldrog sig ute vid Nya Varvet där brudpar och präst stod uppe på bryggvingen medan resten av gästerna hade samlats på kajen nedanför. Efter vigselakten blev det så en rundtur runt i hamnen med samtliga, brudpar och bröllopsgäster. . På söndagen var det så ”Honkens” tur. Vår ”hemsideföreståndare” hade äntligen tagit sitt förnuft till fånga, och ingick i det äkta ståndet lördagen den 20:e. Då han har sina rötter i Finland och hans fru sina i Tyskland, föll det sig naturligt att dagen efter, söndag, visa gästerna vår vackra skärgård. Det blev en mycket uppskattad resa förbi Långedrag, ”Kössö” och in i ”Snobbrännan” där vi vände och tog samma väg tillbaka. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *