Vecka 05-51

Nu skall vi se om datorn fungerar som tänkt. Jag har haft lite problem med skrivprogrammet senaste tiden, men nu verkar det fungera igen. Herkules ligger fortfarande på Gotenius Varv. Jobbet som skulle göras är gjort, det enda som nu återstår är en rensugning av kölen. Detta kommer troligtvis att bli av i mellandagarna. Toaletten har fått sin tank och en ’vanlig’ toalettstol, något som nog kommer att uppskattas speciellt av våra kvinnliga passagerare. Den gamla ’burken’ var väl inte riktigt ’up to date’. Det återstår en del runt-omkring arbeten, bl.a. inläggandet av en durk ovanpå tanken. Sedan skall det snyggas upp med målning och diverse andra saker skall på plats. I maskin har det utförts en del arbeten, bl.a. har t.ex. en sprucken gavel på smörjoljekylaren bytts ut. Vi tackar ’gubbarna’ på Gotenius för ett, som vanligt. Väl utfört arbete. I övrigt återstår bara för mig att önska er alla ’Herkulianer’ En God jul och Ett Gott Nytt År, samt tacka för det gångna. Väl mött nästa år. Kalle K.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *