Vecka 06-02

Välkomna in i år 2006. Det skall bli intressant att se vad året har i sitt sköte. ! Herkules ligger fortfarande kvar på Gotenius varv. Eftersom det inte kostar oss något extra att ligga där, är det en fördel med tanke på all den hjälp man kan få av Gotenius kunniga gubbar. Lasse Z. Har varit flitig ombord. De flesta dagarna har han varit ombord. Det senaste han har gjort var att spola ner allt under durkarna i maskin. Enligt honom behövdes det, och jag betvivlar det inte! Det fina är att vi då på plats kunde få sugit ut allt spolvatten. Så nu skall hon vara ren och fin i kölen. På däck har inte hänt mycket, om något alls! Jag har, skam till sägandes, inte tillbringat mycket tid ombord. Tyvärr har det varit annat som har tagit upp min tid, och eftersom Lasse hade full kontroll ansåg jag att det nog skulle fungera fint ändå. Och det verkar det ha gjort. I nästa vecka (vecka 3) räknar vi med att köra Herkules tillbaka till sin ordinarie kajplats. Det blir då lite lättare att ta sig ombord, och jag hoppas att det kommer att visa sig, för det finns nu en hel del som skall göras. Toalettutrymmet skall färdigställas, en tryckvakt skall installeras till hydrofortanken och varmvatten beredaren skall kopplas in. Dessutom finns det en hel del inredningsarbeten som ligger och väntar. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *