Vecka 06-12

Lördagen den 18 mars avhölls årsstämma för både Ekonomiska Föreningen och driftsföreningen i Kajskjul 8 1/2 vid Maritiman. Mellan 15 och 20 medlemmar hade mött upp till förhandlingarna som var snabbt avklarade. Inga som helst kontroverser visade sig, stämman var rörande överens om det mesta. Ett nyval ägde rum då Mikael Ekeblad tog över som sekreterare efter undertecknad. Vid det efterföljande konstituerande styrelsemötet för driftsföreningen beslöts att kommande säsong höja charterpriserna. Detta är ett måste, då bunkerpriserna har gått upp ordentligt, och vi har legat still med priserna en längre tid. Hoppas att våra kunder har full förståelse för detta. Vad anbelangar arbetet ombord så fortsätter Lasse Z att putsa och feja ombord. Senast jag var ombord hade han börjat putsa upp mässingen – det finns ju en hel del av den varan ombord. Nu blänkte trösklarna, ledstången och ventilerna som guld. Vintern verkar nu börja ge med sig lite grann, så det är hopp om att vi så småningom skall komma igång med de arbeten som måste göras. Vecka 16 kommer vi att gå in på Gotenius Varv för årets klassning I fredags var Lasse Z och jag och firade av Leif Magnusson på Gotenius Varv när han gick i pension. Det var en fantastisk uppslutning och vi önskar Leif all lycka i fortsättningen och ser fram emot att se honom ombord på HERKULES. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *