Nyhetsbrev 09-08

Ja så närmar sig detta år sitt slut. Vad nästa år har i beredskap för oss vet vi ännu inte; det enda vi vet är att det kommer att bli mycket tufft att hålla gamla Herkules i gång. Vi måste ha sponsorer, och det rör sig om stora belopp. Men vi har inte gett upp hoppet utan fortsätter att jaga pengar. Det finns stålar, men frågan är – var? Men i dessa dagar får jagandet stå tillbaka för lite julfirande. Det är därför på sin plats att jag, på detta enkla sätt, ber att få önska alla våra medlemmar och dem som besöker vår hemsida en Riktigt God jul och ett Gott Nytt År. Vi hoppas alla att det även skall gälla Herkules, så att vi kan fortsätta köra henne som vi nu gjort i så många år. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *