Nyhetsbrev 10-09

Ännu ett år närmar sig sitt slut. Det gångna året har väl inte varit något av de bästa vad gäller körningar, men inte heller det sämsta. Det som helt har överskuggat året är den kommande besiktningen. Det är mycket som skall åtgärdas innan allt är klart. Något som inte upphör att förvåna är det engagemang som en del företag visar när det gäller att hjälpa oss. Utan deras bistånd vore våra framtidsutsikter betydligt mycket sämre. Det verkar som om det alltid finns något godhjärtat företag redo att rycka in om det behövs.

För egen del innebär det kommande året en del förändringar. Min syn har stegvis blivit sämre, och det har gjort att jag nu tagit beslutet att inte längre köra Herkules. Jag har varit med från början, så det är nog dags att någon annan tar över. I övrigt kommer jag att försöka bidraga med lite jobb när tillfälle ges. Men det har varit härliga år med gamle Herkules, och det har blivit många minnesrika resor. Både charterkörningar och resor för besättningens höga nöje.

Jag vet i skrivande stund inte hur det kommer att bli med dessa nyhetsbrev, men det löser sig säkert på ett eller annat sätt. Vi får sätta oss ner och gå igenom vem som skall ta hand om vad. Jag vill i alla fall ta tillfället att önska alla besökare av vår hemsida Ett Riktigt Gott Nytt År!!! Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *