Vecka 06-10

Äntligen har jag lyckats uppbjuda tillräckligt med energi för att ta mig ombord och utföra lite nödvändigt arbete. Vi är ju numera tvungna att ha en fax ombord för att kunna rapportera passagerarantal före avgången till MRCC Göteborg. Detta går inte per telefon. En fax fick vi av Marelco förra året, men problemet har varit att hitta en lämplig plats för den. Nu har jag monterat en hylla i skepparhytten där faxen står. Dessutom har jag dragit en telefonledning från chiefens hytt in till skepparhytten. Efter slutfört arbete skickades så ett testfax, och döm om min förvåning när det sedan vid telefonkontakt visade sig fungera. Lasse Z är numera ombord i stort sett varje dag. Snart kommer även Ole C. Och Mikael E. att börja det avslutande arbetet med toaletten och varmvattenberedaren. Så det ser väl trots allt ganska hoppfullt ut. Vecka 16 kommer vi att gå in på Gotenius Varv för dockning. Det gäller nu att försöka få in så mycket hjälp som möjligt till allt som kommer att behövas i form av förg m.m. Årets årsmöte kommer att gå av stapeln lördagen den 18 mars kl. 10:00 för Ekonomiska Föreningen och 10:30 för Driftsföreningen. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *