Vad händer ombord? No 1

Är det någon som har lagt märke till att jag, under ett helt år, har hållit mig borta från hemsidan? I så fall har denne helt rätt. Orsaken till uppehållet tänker jag inte fördjupa mig i, utan ni får ta det som….. låt oss säga ett datorfel! För att bekräfta att en nystart har skett, kommer jag hädanefter att benämna mina små inlägg ’Vad händer ombord?’

För att börja från början, så fick jag ganska tidigt besked om att jag inte längre kunde köra Herkules. Anledningen var att min syn har blivit så mycket sämre, så att jag inte får något läkarintyg. Det kändes onekligen lite bittert i början, men när jag väl satte mig ner och funderade över vad detta betydde för framtiden, så insåg jag att det kanske var dags för någon annan att ta över. Och så har det verkligen blivit!! Vi har nu ett par, tre, killar som kan ställa upp som skeppare. På maskinistfronten är det desto större problem. För närvarande är det endast Lasse Zimmerman som har behörighet, men även där ser vi en ljusning i mörkret.

Vad har då hänt sedan senast? Det enkla svaret på den frågan är – Mycket! Jag skall, när jag fått igång det hela igen, komma med en utförligare redogörelse för vad som sig tilldragit ombord på HERKULES. Låt oss tills vidare bara nämna att det har varit en förhållandevis bra sommar med en hel del körningar. Men som sagt, jag kommer snart att mer detaljerat gå in på de olika projekt som har genomförts. Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *